Energiebesparing

Nederland moet van het gas af

Gas is duur. Veel huishoudens in Nederland betalen maandelijks een fiks bedrag voor hun gasverbruik. Mede doordat gas steeds schaarser wordt, stijgen de prijzen steeds sneller.

Wilt u van het gas af en overstappen op een andere energiebron? Dan is NRS de aangewezen partner om eens mee te sparren over wat het beste bij u past. Daarbij speelt ook woningisolatie een belangrijke rol, want of u nu gas of een andere warmtebron gebruikt, als de warmte weer net zo hard ontsnapt blijft het een verliessituatie.

energiebesparing
  • Maakt verduurzaming rendabel
  • Werkt samen met gecertificeerde partijen
  • Brengt altijd een bezoek op locatie
  • Koopt collectief in voor lagere prijzen
  • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
  • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken
energiebesparing

Alternatieve warmtebronnen voor energiebesparing

Als dealer van Entrasol elektrische verwarmingssystemen bieden wij infraroodverwarming als vloer- en muurverwarming aan. U profiteert van vele pluspunten ten opzichte van traditionele elektrische infrarood-systemen: infraroodverwarming is tot 40 procent efficiënter in energieverbruik en werkt op 24 volt en is dus veilig te verwerken.

U heeft geen elektricien nodig en kunt deze eenvoudig zelf plaatsen, bijvoorbeeld tijdens het stucen van muren of plaatsen van vloeren. De innovatieve technologie van ThermIQ verwarmingspanelen zorgen voor behaaglijke infrarood warmte.

De doorstroomwaterverwarmers van CLAGE verwarmen slechts zoveel doorstromend water als u werkelijk nodig heeft.

Persoonlijk advies of een offerte?