Over NRS

NRS is uw ervaren partner in de energiebranche

NRS is opgericht in 2014 door Nan Rotgans, die zijn jarenlange ervaring heeft opgedaan in de energiebranche door zijn werk bij een grote energieleverancier.

Wij zijn centraal gevestigd in Middenmeer, zodat we actief zijn in Noord-Holland, in het gebied boven het Noordzeekanaal. Derhalve vallen steden als Zaandam, Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Hoorn in ons verzorgingsgebied. NRS richt zich als tussenpersoon zowel op de particuliere markt als op de zakelijke.

Dit betekent dat wij een breed scala aan diensten aanbieden: voor een woningbezitter kan het betekenen dat zijn woongenot wordt verhoogd; bedrijven kunnen zich laten zien als maatschappelijk verantwoord ondernemend.

  • Maakt verduurzaming rendabel
  • Werkt samen met gecertificeerde partijen
  • Brengt altijd een bezoek op locatie
  • Koopt collectief in voor lagere prijzen
  • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
  • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Onze werkwijze in vijf stappen

1. Een afspraak op locatie met inventarisatie van uw wensen en financiële mogelijkheden, en de technische (on)mogelijkheden.

2. Wij vertellen u de opties en de voor- en nadelen hiervan.

3. Wij vragen een offerte aan bij onze gecertificeerde partners.

4. De uitgewerkte offerte krijgt u toegestuurd.

5. Bij uw akkoord gaan we aan de slag met uw verduurzaming!

“Isolatie van uw woning of bedrijfspand is een rendabele investering. Al binnen vijf jaar heeft u uw inleg terugverdiend. Bovendien blijft het z’n waarde behouden; bij verkoop van uw vastgoed ziet u het terug in de hoogte van de prijs.”

– Nan Rotgans, directeur NRS

Een breed aanbod

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van energie en verduurzaming. Zo bekijken we of en welke vorm van isolatie er nodig is in uw vastgoed, of zonnepanelen en andere duurzaamheidsmaatregelen als infraroodpanelen voor u rendabel zijn. Ook grootschalige projecten die in aanmerking komen voor een SDE+-subsidie schuwen we daarbij niet om aan te nemen. Daarbij kunnen we uw energiecontract aanpassen.

Omdat NRS samenwerkt met een collectief, leveren wij veelal aantrekkelijke prijzen voor (groene) energie. En net als bij alles binnen onze onderneming, houden we hierin rekening met uw wensen. Ons totaalpakket is voor u op maat gemaakt.

Persoonlijk advies of een offerte?