Zonnepanelen

Voor alle projecten met zonnepanelen

NRS kan ingeschakeld worden voor alle projecten met zonnepanelen in Noord-Holland. Of het gaat nu om een kleinschalige woning met zeven zonnepanelen of juist een agrarische locatie met een installatie van honderden panelen.

Wij zorgen ervoor dat u als eigenaar van het vastgoed de juiste installateur op de juiste plek krijgt. Dichtbij en lokaal als het kan, grootschaliger als het moet.

Daarbij werkt NRS alleen samen met gecertificeerde partners. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zowel van de producten als in het complete installatieproces zelf.

e860603b-24ef-4b82-b173-4a70939103af
  • Maakt verduurzaming rendabel
  • Werkt samen met gecertificeerde partijen
  • Brengt altijd een bezoek op locatie
  • Koopt collectief in voor lagere prijzen
  • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
  • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Zonnepanelen, de juiste investering.

Na isolatie van een woning zijn zonnepanelen een makkelijke tweede stap richting verduurzaming van uw woning. Zonnepanelen zijn namelijk relatief gemakkelijk terug te verdienen: gemiddeld al binnen acht jaar. En bij grotere projecten is het voordeel veelal nog groter; de terugverdientijd loopt dan terug.

Het hebben van zonnepanelen, en verduurzaming in z’n algemeen, straalt bovendien uit dat u om het milieu geeft en als directeur van een bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat is voor andere bedrijven vaak een reden om voor u te kiezen. Zonnepanelen zijn zo altijd de juiste investering.

Persoonlijk advies of een offerte?