Infrarood vloerverwarming Alkmaar

Vloerverwarming en duurzaamheidsadvies

Een duurzame manier om uw woning of pand in Alkmaar te verwarmen is door middel van efficiënte muur- of vloerverwarming. NRS in Alkmaar is uw dealer van Entrasol vloerverwarming. De vloerverwarming van Entrasol heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele vloerverwarmingstechnieken.

Zo profiteert u van vele pluspunten ten opzichte van traditionele elektrische infrarood-systemen: infraroodverwarming is tot 40 procent efficiënter in energieverbruik en werkt op 24 volt en is dus veilig te verwerken. Door middel van directe infraroodstraling wordt uw vloer gelijkmatig verwarmd tot een comfortabele 30°C.

Ook handig is het feit dat deze vloerverwarming extreem dun en te doorboren is, zodat verwerken gemakkelijk en snel gebeurt. Laat u informeren over de mogelijkheden over het verder verduurzamen van uw huis in Alkmaar. Als duurzaamheidsspecialist kunnen wij bij NRS u naast de Entrasol vloerverwaming voorzien van een totaalpakket.

Infrarood vloerverwarming Alkmaar

Bij NRS &Energie kunnen wij u dit systeem aanbevelen vanwege de makkelijke verwerkbaarheid en het achterwege blijven van het zogenaamde na-ijl effect. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u vloerverwarming meenemen in een totaalpakket van verduurzaming? Neem dan snel contact op!

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Andere warmte technologieën voor uw huis in Alkmaar

Muur- en vloerverwarming van Entrasol zijn zeer effectief om snel te besparen op uw energierekening en niet in te leveren op comfort. Bij NRS kijken wij zelfs verder dan dat en helpen u graag aan een volledig rendabele verduurzaming van uw kantoor of woning in Alkmaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van ThermIQ infrarood panelen, een fraaie en effectieve manier van verwarmen. Ook zijn wij leverancier van CLAGE doorstroomwaterverwamers. Deze waterverwarmers verwarmen slechts de hoeveelheid doorstromend water die u werkelijk nodig heeft. Vergeet verspilling van warm water en draag uw portemonnee en het milieu een warm hart toe. Kies voor NRS als uw adviseur voor Infrarood vloerverwarming, infraroodpanelen en doorstroomwaterverwamers.

Infrarood vloerverwarming Alkmaar

NRS voor uw energieadvies

Bij NRS zijn we gespecialiseerd in volledige verduurzaming van bedrijfspanden en woningen. Ook in Alkmaar helpen we u maar al te graag om veel te besparen. Naast Infrarood vloerverwarming betekent dit dat we ook op andere terreinen kunnen adviseren. Bovendien garanderen we u:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Contact met NRS

Met de Infrarood vloerverwarmingen van Entrasol neemt u al snel rigoureuze stappen naar energiebesparing. Benader ons voor een uitgebreid advies over vloerverwarming en over de verdere verduurzaming van uw pand in Alkmaar. Neem voor vragen of directe besparingsmaatregelen contact op met uw adviseur in Alkmaar via: 0646976151of stuur een email naar contact@nrs-energie.nl. Met infrarood vloerverwarming komt u ver. Met NRS komt u tot in Alkmaar en nog verder!

Persoonlijk advies of een offerte?