Infrarood vloerverwarming Den Helder

Infrarood vloerverwarming en advies

Verduurzaming van uw pand of woning in Den Helder? Dan is infrarood vloerverwarming van Entrasol waarschijnlijk iets voor u! Bespaar op uw energierekening en profiteer van de voordelen van Entrasol ten opzichte van traditionele vloerverwarming: infraroodverwarming is tot 40 procent efficiënter in energieverbruik en werkt op 24 volt en is dus veilig te verwerken. Door middel van directe infraroodstraling wordt uw vloer gelijkmatig verwarmd tot een comfortabele 30°C. Voor de aanleg hiervan hoeft u geen elektricien te zijn: aangezien het verwerken gemakkelijk gaat vanwege zijn 0,5mm dikte en het feit dat deze te doorboren en dus makkelijk vast te zetten is.

Bij NRS leveren wij uw Entrasol muur- of vloerverwarming. Tevens kunt u ook gebruik van onze kennis over het verder verduurzamen van uw pand of woning in Den Helder. Wat dacht u van zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of andere besparingsmaatregelen? Met NRS heeft u maar één adviseur nodig!

Infrarood vloerverwarming Den Helder

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Innovatieve warmtetechnologieën voor uw huis in Den Helder

Besparing op uw energienota realiseert u gemakkelijk met Entrasol infrarood vloerverwarming zonder in te leveren op wooncomfort. Bij NRS gaan we nog een stap verder. Als warmte expert kunnen wij uw leverancier zijn van ThermIQ infrarood panelen. Stijlvol en zeer effectief om directe warmte af te geven. Of wat dacht u van de CLAGE doorstroomwaterverwamers? Deze waterverwarmers verwarmen slechts zoveel doorstromend water als u werkelijk nodig heeft. Met deze technologie is verspilling van warmte verleden tijd. Voor advies over infrarood vloerverwarming en verdere verduurzaming van uw woning of bedrijfspand in Den helder kunt u terecht bij NRS!

Infrarood vloerverwarming Den Helder

Uw adviseur in Den Helder

NRS is specialist op alle terreinen van het verduurzamen van panden en woningen. Ook in Den Helder maakt u gebruik van onze deskundigheid op het gebied van infrarood vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie en veel meer. Wij beloven u verder het volgende:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Contact met NRS in Den Helder!

Als leverancier van Entrasol infrarood vloerverwarming kunnen wij u direct de besparingen adviseren die u wenst. Simpel en effectief. Ook voor andere maatregelen kunt u bij ons terecht. Laat u bovendien adviseren over alle besparingsmogelijkheden en wij zorgen ervoor dat verduurzaming voor u rendabel wordt. Voor informatie kunt u ons bereiken op: 06-46976151 of op het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Entrasol infrarood verwarming is snel geregeld met NRS in Den Helder!

Persoonlijk advies of een offerte?