Infrarood vloerverwarming Enkhuizen

Alternatieve warmte met infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming staat bekend als een efficiënte en duurzame manier voor het verwarmen van uw woning in (of in de omgeving van) Enkhuizen. NRS is een ervaren adviseur op dit gebied. Als het gaat om verduurzamingsmaatregelen voor panden, dan zijn vloer- en ook muurverwarming daar vaak een wezenlijk onderdeel van. NRS is verder leverancier van de uitstekende infrarood vloerverwarming van het merk Entrasol. Entrasol onderscheidt zich door een wel 40 procent hogere efficiëntie te realiseren dan traditionele vormen van infrarood vloerverwarming. Verder is Entrasol veilig te bewerken, aangezien het op slechts 24 volt werkt.

Verder wordt de vloer keurig gelijkmatig verwarmd en dat tot een maximumtemperatuur van wel 30°C. Bovendien is het zogeheten naijleffect bij deze vorm van vloerverwarming geëlimineerd. Wilt u meer weten hierover? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Infrarood vloerverwarming Enkhuizen

Welke bezuinigingsmaatregelen zijn er beschikbaar?

Aan NRS heeft u bij uitstek een goede wanneer u uw woning of pand in Enkhuizen wenst te verduurzamen en als u benieuwd bent welke acties daarvoor het hoogste rendement zullen opleveren. Als ervaren adviseur op dit gebied weten wij precies welke maatregelen geschikt zijn voor uw pand. Vaak is er sprake van een pakket van maatregelen. Zo’n pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit ThermIQ-verwarmingspanelen (die stijlvol ogen en ook infraroodwarmte afgeven), CLAGE-doorstroomwaterverwarmers en dus muur- en vloerverwarming van Entrasol. Op allerlei manieren zult u merken dat uw pand in Enkhuizen veel zuiniger en duurzamer zal opereren. Verspilling zal tot een minimum worden gereduceerd, mede dankzij de genoemde installatie van CLAGE. Dit mechanisme zorgt dat alleen het doorstromende water dat u echt gebruikt wordt verwarmd. Als u wilt weten welke maatregelen het best bij uw specifieke woning in Enkhuizen passen, dan is het aan te bevelen de adviseur van NRS eens uit te nodigen. Onderaan vindt u de contactgegevens van NRS.

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming Enkhuizen

Waarom kiezen voor NRS?

Als het gaat om het verstrekken van doordachte adviezen en het opstellen van verduurzamingsplannen, dan is NRS een zeer gerenommeerde specialist. Daarnaast zijn wij in de regio Enkhuizen actief als leverancier van hoogwaardige producten zoals de infrarood vloerverwarming van Entrasol. Schakelt u ons vakmanschap in? Dan profiteert u ook nog eens van de volgende aspecten:

 • Rendabele verduurzaming staat centraal
 • Samenwerking met louter gecertificeerde partijen
 • Wij komen altijd op locatie voor optimaal advies
 • Brengen wij een offerte uit, dan is deze volledig uitgewerkt
 • Collectieve inkoop, zodat we u gunstige tarieven kunnen voorschotelen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Bel voor advies in Enkhuizen

Heeft u interesse in een vakkundig advies over de beste manier om uw woning of pand in Enkhuizen te verduurzamen? Of heeft u zelfs al verregaande interesse in de infrarood vloerverwarming van Entrasol en wilt u het plan om dit te installeren kracht bij zetten? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel 06-46976151 of stuur een e-mail naar contact@nrs-energie.nl. Met NRS als energieadviseur weet u zeker dat de meest efficiënte infrarood vloerverwarming straks uw woning of pand in Enkhuizen op een aangename manier zal verwarmen.

Persoonlijk advies of een offerte?