Infrarood vloerverwarming Haarlem

Infrarood vloerverwarming en advies in Haarlem

Wenst u vloerverwarming van Entrasol in uw pand of woning in Haarlem? NRS is uw snelle leverancier en besparingsadviseur! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in Entrasol vloerverwarming. Deze vloerverwarming is ideaal om uw woning of pand duurzamer te maken. Entrasol biedt in tegenstelling tot een traditionele vloerverwarming veel meer voordelen. Zo werkt Entrasol tot 40% effectiever in energie en ook op 24 volt, waardoor deze veilig te verwerken is. De infraroodstraling zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de vloer met 30°C en is gemakkelijk te verwerken vanwege haar dikte van 0,5mm. Middels boren is deze tevens eenvoudig vast te zetten.

Wanneer u de vloerverwarming achter het stucwerk plaatst, heeft u een ideale vloerverwarming. Naast voor uw muur- en vloerverwarming kunt u bij ons ook terecht voor advies voor de verduurzaming van uw pand. Bij ons kunt u kiezen uit zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of diverse andere besparingsmaatregelen. Oftewel, u zit voor uw besparingsadvies in Haarlem goed bij NRS.

Infrarood vloerverwarming Haarlem

Innovatieve warmte technologieën

U bespaart al vrij gemakkelijk op uw energierekening met Entrasol infrarood vloerverwarming. En hierbij levert u niet eens in op uw wooncomfort. NRS gaat hierin zelfs een stapje verder. Wij kunnen als warmte expert ook hermIQ infrarood panelen bij u leveren. Zo kunt u direct warmte verkrijgen, effectief en snel. Maar heeft u ook al gehoord over onze CLAGE doorstroomwaterverwamers? Deze waterverwarmers verwarmen alleen het doorstromende water dat u daadwerkelijk benodigd heeft voor uw woning. Zo bent u niet onnodig warmte aan het verspillen. Wenst u graag meer informatie omtrent infrarood vloerverwarming voor uw woning of pand in Haarlem? Neem dan direct contact op!

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming Haarlem

Uw complete adviseur in Haarlem

Wij specialiseren ons op diverse gebieden rondom de verduurzaming van woningen en panden. Velen hebben al gekozen voor onze kennis in de infrarood vloerverwarming
zonnepanelen, isolatie en nog veel meer. Wij bieden u dan ook het volgende aan:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Zet ons in voor uw vloerverwarming in Haarlem

Wenst u net als vele anderen te besparen op uw energie in Haarlem? Dan kan Entrasol hier gemakkelijk en snel voor zorgen. Tevens bent u bij ons op de juiste plek voor andere energiebesparende maatregelen. Wilt u ook een advies omtrent de duurzaamheid van uw woning of pand van ons ontvangen? Bel dan snel naar 06-46976151of mail ons via het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Kies ook voor Entrasol infrarood verwarming in Haarlem en ga voor optimale verduurzaming van uw ruimtes!

Persoonlijk advies of een offerte?