Infrarood vloerverwarming Heerhugowaard

Infrarood vloerverwarming en advies in Heerhugowaard

Wenst u vloerverwarming van Entrasol in uw pand of woning in Heerhugowaard? NRS is uw leverancier en besparingsadviseur! Wij zijn gespecialiseerd in Entrasol infrarood vloerverwarming. De ideale vloerverwarming voor ieder die een duurzamer pand wenst. Entrasol heeft vele voordelen te bieden ten opzichte van traditionele vloerverwarming. De infrarood vloerverwarming werkt tot wel 40% efficiënter in energie en slechts op 24 volt, wat deze veilig te verwerken maakt. De infraroodstraling maakt dat de vloer gelijkmatig met 30°C verwarmd zal worden. De verwerking hiervan gaat vrij gemakkelijk vanwege haar 0,5mm dikte en vanwege het feit dat u deze met doorboren eenvoudig vast kunt zetten.

Plaatst u het achter uw stucwerk, dan heeft u ideale infrarood vloerverwarming. U kunt bij ons naast voor uw muur- en vloerverwarming ook terecht voor advies omtrent een verdere verduurzaming van uw pand. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of andere besparingsmaatregelen. Kortom, voor uw besparingsadvies in Heerhugowaard is NRS uw betrouwbare partner!

Infrarood vloerverwarming Heerhugowaard

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Innovatieve warmte technologieën

U bespaart vrij eenvoudig op uw energierekening met Entrasol infrarood vloerverwarming zonder hierbij op wooncomfort in te leveren. Wij gaan bij NRS zelfs een stap verder. Wij kunnen als warmte expert ook hermIQ infrarood panelen leveren. Zo kunt u direct warmte genereren op een effectieve wijze. Maar bent u ook al bekend met onze CLAGE doorstroomwaterverwamers? Deze waterverwarmers verwarmen enkel het doorstromende water wat u nodig heeft, zodat u niet onnodig warmte aan het verspillen bent. Wilt u meer weten omtrent infrarood vloerverwarming voor in Heerhugowaard? Neem dan contact op!

Infrarood vloerverwarming Heerhugowaard

Uw complete adviseur in Heerhugowaard

Wij specialiseren ons op alle gebieden rondom de verduurzaming van woningen en panden. Velen hebben al gekozen voor onze deskundigheid in de infrarood vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie en nog veel meer. Wij garanderen u dan ook het volgende:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Zet ons in voor uw vloerverwarming in Heerhugowaard!

Wij kunnen er als uw leverancier van Entrasol voor zorgen dat u direct bespaart, op een vrij eenvoudige wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor andere maatregelen. Wij kunnen u over alle mogelijkheden omtrent verduurzaming adviseren. Wat wenst u van NRS? Neem contact met ons op via 06-46976151of mail ons via het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Entrasol infrarood verwarming in Heerhugowaard zorgt gegarandeerd voor meer verduurzaming van uw pand!

Persoonlijk advies of een offerte?