Infrarood vloerverwarming Hoorn

Alternatieve warmte met vloerverwarming

Een vloerverwarming aanleggen in uw woning of bedrijfspand in Hoorn is een zeer efficiënte manier om uw ruimte door middel van infrarood te verwarmen. Als dealer van Entrasol muur- en vloerverwarming nemen we dit ook vaak mee in het totaalpakket voor het verduurzamen van een huis of pand.

In combinatie met zonnepanelen, een HR-ketel en de juiste isolatie weet u uw verbruik drastisch terug te dringen en wat ervan overblijft duurzaam op te wekken.

Met vloerverwarming van Entrasol profiteert u van vele pluspunten ten opzichte van traditionele elektrische infrarood-systemen: infraroodverwarming is tot 40 procent efficiënter in energieverbruik en werkt op 24 volt en is dus veilig te verwerken.

U heeft geen elektricien nodig en kunt deze eenvoudig zelf plaatsen, bijvoorbeeld tijdens het stucen van muren of plaatsen van vloeren. Uw vloer wordt met Entrasol gelijkmatig verwarmd tot een comfortabele 30°C.

Infrarood vloerverwarming Hoorn

Bij NRS &Energie kunnen wij u dit systeem aanbevelen vanwege de makkelijke verwerkbaarheid en het achterwege blijven van het zogenaamde na-ijl effect. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u vloerverwarming meenemen in een totaalpakket van verduurzaming? Neem dan snel contact op!

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Andere bezuinigingsmaatregelen

Naast muur- en vloerverwarming van Entrasol kunnen we bij NRS maatregelen nemen in een overkoepelend plan om uw huis in Hoorn verder te verduurzamen. Op het gebied van innovatieve warmtetechnologie kunt u bijvoorbeeld denken aan ThermIQ verwarmingspanelen die eveneens directe infraroodwarmte afgeven om een zeer comfortabele leefomgeving te creëren. De panelen zijn bovendien makkelijk te verwerken en, aangezien het oog ook wat wil, mooi in design. Andere besparingsmaatregelen waar uw woning of pand in Hoorn van kan profiteren zijn bijvoorbeeld het toepassen van CLAGE doorstroomwaterverwarmers. Deze waterverwarmers verwarmen slechts zoveel doorstromend water als u werkelijk nodig heeft. Verspilling wordt daarmee geminimaliseerd. Wilt u ook vanuit Hoorn maatregelen treffen, neem dan NRS in de hand als adviseur over vloerverwarming, infraroodpanelen en doorstroomwaterverwarmers.

Infrarood vloerverwarming

Waarom NRS in Hoorn?

NRS kan u in Hoorn voorzien van totaaladvies op het gebied van verduurzaming van uw pand of woning. Tevens zijn wij leverancier van hoogwaardige Entrasol Vloerverwarming, ThermIQ Infraroodpanelen en CLAGE waterverwarmers. Met onze kennis over duurzaamheid kunt u een pakket verwachten dat rendeert en bij u past. Van ons kunt u het volgende verwachten:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Direct contact en advies in Hoorn

Vloerverwarming van Entrasol heeft u snel geregeld met NRS in Hoorn. Maak daarnaast gebruik van onze expertise op het gebied van verduurzaming van uw pand of woning. Heeft u vragen over wat wij precies voor u kunnen betekenen of wilt u simpelweg kwalitatieve muur- of vloerverwarming? Neem dan snel contact op via 06-46976151 of contact@nrs-energie.nl. Vloerverwarming van Entrasol en meer haalt u snel in huis met uw volledige energieadviseur NRS in Hoorn.

Persoonlijk advies of een offerte?