Infrarood vloerverwarming IJmuiden

Alternatieve warmte met infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming is een efficiënte en duurzame manier om uw woning in (de omgeving van) IJmuiden te verwarmen. Als ervaren adviseur op dit gebied nemen wij bij NRS daarom vloer- en ook muurverwarming niet zelden op in totaalpakketten voor het verduurzamen van panden. Daarbij zijn wij ook leverancier van kwalitatief uitstekende infrarood vloerverwarmingssystemen van het merk Entrasol.

Samen met bijvoorbeeld zonnepanelen en een HR-ketel kan zo een topcombinatie gevormd worden om het verminderen van (gas)verbruik te verwezenlijken. Ten opzichte van traditionele vormen van infraroodsystemen weet Entrasol zich daadwerkelijk aantoonbaar te onderscheiden. Zo is Entrasol tot 40 procent efficiënt in energieverbruik en kan er veilig mee gewerkt worden (zelfs zonder elektricien), aangezien het geheel op 24 volt functioneert. Verder worden uw vloeren met Entrasols infrarood vloerverwarming keurig gelijkmatig verwarmd en dat tot een maximum van wel 30°C. Tenslotte hoeft u zich bij deze variant van vloerverwarming geen zorgen te maken om het zogeheten naijleffect. Lees verder of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Infrarood vloerverwarming IJmuiden

Welke bezuinigingsmaatregelen zijn er beschikbaar?

Indien u belangstelling heeft voor een totaalconcept voor verduurzaming van uw woning in of nabij IJmuiden, dan heeft u aan NRS een goede. Wij weten exact welke maatregelen een optimaal effect hebben bij elk type woning of pand. Een pakket aan maatregelen is alleszins mogelijk. Behalve uit muur- en vloerverwarming van Entrasol kan een dergelijk pakket bestaan uit onder meer stijlvolle ThermIQ-verwarmingspanelen (die ook infraroodwarmte verspreiden) en CLAGE-doorstroomwaterverwarmers. Laat u laatstgenoemde installeren in uw pand in IJmuiden? Dan zult u al snel merken dat verspilling succesvol wordt bestreden. Het waterverwarmingsmechanisme zorgt er dan namelijk voor dat louter het doorstromende water dat u daadwerkelijk nodig heeft wordt verwarmd. Vermoedt u dat dergelijke maatregelen voor uw pand zinvol zijn? Dan is het raadzaam de adviseur van NRS eens bij u uit te nodigen. Dan wordt snel duidelijk welke vorm van infrarood vloerverwarming en welke andere maatregelen ideaal zijn voor uw woning.

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming IJmuiden

Waarom kiezen voor NRS?

NRS is expert in het geven van slimme adviezen om woningen en panden op de beste en meest efficiënte manier te verduurzamen. Daarbij zijn wij in en rond IJmuiden leverancier van onder andere kwalitatief uitstekende producten als Entrasol Vloerverwarming, ThermIQ Infraroodpanelen en CLAGE-waterverwarmers. Verder gaat u bij een samenwerking met NRS zeker profiteren van de volgende facetten:

 • Rendabele verduurzaming staat centraal
 • Samenwerking met louter gecertificeerde partijen
 • Wij komen altijd op locatie voor optimaal advies
 • Brengen wij een offerte uit, dan is deze volledig uitgewerkt
 • Collectieve inkoop, zodat we u gunstige tarieven kunnen voorschotelen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Bel voor advies in IJmuiden

Indien u interesse heeft in Entrasols infrarood vloerverwarming in uw pand in IJmuiden, dan is NRS dé specialist om dit mee te bewerkstelligen. Hetzelfde kan gezegd worden over andere verduurzamingsmaatregelen. Wilt u hierover meer weten of wilt u zelfs een afspraak maken om dit in gang te zetten? Bel dan 06-46976151 of stuur een e-mail naar contact@nrs-energie.nl. Met energieadviseur NRS weet u zeker dat de juiste infrarood vloerverwarming in uw huis in IJmuiden wordt geïnstalleerd.

Persoonlijk advies of een offerte?