Infrarood vloerverwarming Purmerend

Infrarood vloerverwarming en advies in Purmerend

Wenst u vloerverwarming van Entrasol in uw pand of woning in Purmerend? NRS is uw leverancier en besparingsadviseur! Wij bezitten over veel expertise omtrent de Entrasol infrarood vloerverwarming. Deze vloerverwarming is ideaal om uw woning of pand te verduurzamen. Entrasol biedt vele voordelen in vergelijking met de traditionele vloerverwarming. Entrasol werkt tot wel 40% efficiënter in haar energie en tevens op 24 volt, wat het een veilig te verwerken vloerverwarming maakt.

De infraroodstraling verwarmd de vloer gelijkmatig met 30°C en is gemakkelijk te verwerken vanwege een dikte van 0,5mm. Ook kunt u deze via boren eenvoudig vastzetten. Indien u de vloerverwarming achter het stucwerk plaatst, werkt deze optimaal. Naast voor uw muur- en vloerverwarming bent u bij ons ook op de juiste plek voor advies voor de verduurzaming van uw pand. U heeft bij ons de keuze uit zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of vele andere besparingsmaatregelen.Oftewel, voor uw besparingsadvies in Purmerend zit u goed bij NRS!

Infrarood vloerverwarming Purmerend

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Innovatieve warmte technologieën

U kunt al vrij eenvoudig op uw energierekening besparen met Entrasol infrarood vloerverwarming. En dat zonder hierbij op wooncomfort in te leveren. NRS gaat hierin zelf verder. Wij kunnen u als warmte expert ook van hermIQ infrarood panelen voorzien. Zo kunt u direct warmte verkrijgen op een snelle doch effectieve wijze. Maar hebben wij u ook al verteld over onze CLAGE doorstroomwaterverwamers? Deze waterverwarmers verwarmen alleen het doorstromende water dat u nodig heeft. Zo verspilt u niet onnodig warmte. Wilt u meer informatie omtrent infrarood vloerverwarming voor uw woning of pand in Purmerend? Neem dan direct contact op!

Infrarood vloerverwarming Purmerend

Uw complete adviseur in Purmerend

Wij zijn op diverse gebieden rond de verduurzaming van woningen en panden gespecialiseerd. Velen hebben al de keuze gemaakt voor onze expertise in de infrarood vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie en nog veel meer. Wij kunnen u dan ook het volgende aanbieden:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Zet ons in voor uw vloerverwarming in Purmerend

Wilt u ook direct besparen op uw energie in Purmerend? Dan kunnen wij hier als Entrasol leverancier gemakkelijk en snel voor zorgen. Ook bent u bij ons op de juiste plek voor andere energiebesparende maatregelen. Wenst u ook duurzaam advies van NRS? Bel dan vandaag nog naar 06-46976151 of mail ons via het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Kies ook voor Entrasol infrarood verwarming in Purmerend en verduurzaam uw pand!

Persoonlijk advies of een offerte?