Infrarood vloerverwarming Schagen

Infrarood vloerverwarming en advies in Schagen

Wenst u vloerverwarming van Entrasol in uw pand of woning in Schagen? NRS is uw snelle leverancier en besparingsadviseur! Al jaren zijn wij experts in Entrasol vloerverwarming. De ideale vloerverwarming wanneer u een duurzamere woning of pand wenst. Entrasol biedt in vergelijking met een traditionele vloerverwarming veel voordeel. Entrasol werkt namelijk tot 40% effectiever in haar energie en ook op 24 volt, wat deze veilig te verwerken maakt. De infraroodstraling zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de vloer tot 30°C en is gemakkelijk te verwerkbaar vanwege een dikte van 0,5mm. U kunt deze middels boren vrij gemakkelijk vastzetten. Plaatst u de vloerverwarming achter uw stucwerk, dan heeft u de ideale vloerverwarming voor uw woning of pand.

Naast voor uw muur- en vloerverwarming bent u bij ons ook op de juiste plek voor advies voor de verduurzaming van uw pand. Bij ons heeft u de keuze uit zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of diverse andere besparingsmaatregelen. Oftewel, bij NRS zit u voor uw besparingsadvies in Schagen helemaal goed.

Infrarood vloerverwarming Schagen

Innovatieve warmte technologieën

U kunt al vrij eenvoudig op uw energierekening besparen door een Entrasol infrarood vloerverwarming te installeren. En u levert hierbij zelfs niet in op uw wooncomfort. Bij NRS gaan wij graag een stap verder. Zo zijn wij als warmte expert tevens gespecialiseerd in het leveren van hermIQ infrarood panelen. Zo kunt u op een effectieve en snelle wijze direct warmte verkrijgen. Heeft u ook al gehoord over de CLAGE doorstroomwaterverwamers die wij aanbieden? Deze waterverwarmers verwarmen alleen het doorstromende water wat u werkelijk verbruikt. Zo verspilt u niet onnodig warmte. Handig! Wenst u meer te weten omtrent onze infrarood vloerverwarming voor uw ruimte in Schagen? Neem contact op met onze adviseur!

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming Schagen

Uw complete adviseur in Schagen

Wij richten ons op verschillende gebieden rondom de verduurzaming van woningen en panden. Velen zijn u al voorgegaan en hebben de keuze gemaakt voor onze expertise in infrarood vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie en nog veel meer. Wij bieden u dan ook het volgende:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Zet ons in voor uw vloerverwarming in Schagen

Maakt u ook de keuze om te besparen op uw energie in Schagen? Dan zorgt Entrasol hier gemakkelijk en snel voor. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw andere energiebesparende maatregelen. Wenst u ook een advies omtrent de duurzaamheid van uw woning of pand? Bel dan direct naar 06-46976151 of mail ons via het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Kies ook voor Entrasol infrarood verwarming in Schagen en geniet straks van lagere energierekening!

Persoonlijk advies of een offerte?