Infrarood vloerverwarming Wieringerwerf

Alternatieve warmte met infrarood vloerverwarming in Wieringerwerf

Als u een efficiënte manier zoekt om uw woning of pand in Wieringerwerf te verwarmen, dan is infrarood vloerverwarming echt iets voor u. Als dealer van de muur- en vloerverwarming van Entrasol nemen wij bij NRS dit dan ook regelmatig mee in totaalpakketten voor het verduurzamen van een woning of pand. Infrarood vloerverwarming vormt samen met zonnepanelen en een HR-ketel een ideale combinatie om uw gas- en stroomverbruik fors terug te dringen. Het vloerverwarmingssysteem van Entrasol heeft vele pluspunten vergeleken bij traditionelere vormen van infraroodsystemen.

Zo is Entrasol tot maar liefst 40 procent efficiënter in energieverbruik. Daarnaast functioneert het geheel op 24 volt, waardoor er veilig mee gewerkt kan worden. U zou hier zelfs zonder elektricien mee aan de slag kunnen, bijvoorbeeld op het moment dat uw vloer wordt vervangen. Met infrarood vloerverwarming van Entrasol worden uw vloeren gelijkmatig verwarmd tot een maximum van zo’n 30°C. Tenslotte heeft deze vorm van vloerverwarming het voordeel van het achterwege blijven van het zogeheten naijleffect. Als u hierover meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Infrarood vloerverwarming Wieringerwerf

Welke bezuinigingsmaatregelen zijn er beschikbaar?

Als u geïnteresseerd bent in een totaalplan voor het verduurzamen van uw woning of pand in of nabij Wieringerwerf, dan weten wij bij NRS precies welke maatregelen het best zullen functioneren. Naast muur- en vloerverwarming van Entrasol kan zo’n pakket bestaan uit bijvoorbeeld goed ogende ThermIQ-verwarmingspanelen (die ook infraroodwarmte afgeven) en CLAGE-doorstroomwaterverwarmers. Als u laatstgenoemde heeft laten aanbrengen in uw pand in Wieringerwerf, dan zult u merken dat verspilling enorm wordt geminimaliseerd. Dit komt doordat dit waterverwarmingsmechanisme louter het doorstromende water verwarmt dat u daadwerkelijk nodig heeft. Spreken dit soort maatregelen u aan? Nodig dan de adviseur van NRS uit bij u in Wieringerwerf. Dan weet u snel genoeg welke infrarood vloerverwarming en andere maatregelen passen bij uw specifieke woning.

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming Wieringerwerf

Waarom kiezen voor NRS?

NRS adviseert u ten eerste op welke manier uw woning of pand op de beste en meest efficiënte manier verduurzaamd kan worden. De kennis die wij hebben over duurzaamheid zal zeker leiden tot een gedegen en uitgebalanceerd advies. Daarbij komt dat wij leverancier zijn van kwalitatief bijzonder hoogwaardige producten als EntraSol Vloerverwarming, ThermIQ Infraroodpanelen en CLAGE-waterverwarmers. Bovendien profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten als u in Wieringerwerf in zee gaat met NRS:

 • Rendabele verduurzaming staat centraal
 • Samenwerking met louter gecertificeerde partijen
 • Wij komen altijd op locatie voor optimaal advies
 • Brengen wij een offerte uit, dan is deze volledig uitgewerkt
 • Collectieve inkoop, zodat we u gunstige tarieven kunnen voorschotelen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Bel voor advies in Wieringerwerf

Als u voor uw pand in of in de omgeving van Wieringerwerf interesse heeft in infrarood vloerverwarming van Entrasol, dan regelt u dit via NRS het snelst. Dat geldt ook voor andere maatregelen betreft verduurzaming. Gaat u inderdaad voor deze bijzonder efficiënte vorm van verwarming en wilt u een afspraak maken om dit proces in gang te zetten? Bel dan 06-46976151 of stuur een e-mail naar contact@nrs-energie.nl. Met energieadviseur NRS weet u vervolgens zeker dat u in Wieringerwerf de juiste infrarood vloerverwarming in huis haalt.

Persoonlijk advies of een offerte?