Infrarood vloerverwarming Zaandam

Infrarood vloerverwarming en advies in Zaandam

Wenst u vloerverwarming van Entrasol in uw pand of woning in Zaandam? NRS is uw leverancier en besparingsadviseur. Wij zijn een ware specialist op het gebied van Entrasol infrarood vloerverwarming: de vloerverwarming voor wie een duurzaam pand wenst. Entrasol biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele vloerverwarming. Zo is de infrarood vloerverwarming tot 40% efficiënter in haar energie en werkt deze slechts op 24 volt, waardoor deze tevens veilig te verwerken is.

De infraroodstraling zorgt ervoor dat uw vloer gelijkmatig met 30°C wordt verwarmd. Het verwerken hiervan gaat vrij makkelijk vanwege de 0,5mm dikte en het feit dat u deze middels doorboren gemakkelijk kunt vastzetten. Indien u deze achter uw stucwerk plaatst, heeft u ideale infrarood vloerverwarming. Naast dat u bij ons terecht kunt voor uw muur- en vloerverwarming, kunt u uzelf ook door ons laten adviseren omtrent het verder verduurzamen van uw pand.

Zo heeft u onder andere de keuze uit zonnepanelen, betere isolatie, een nieuwe HR ketel of andere besparingsmaatregelen. Kortom, wij zijn uw besparingsadviseur in Zaandam!

Infrarood vloerverwarming Zaandam

Innovatieve warmte technologieën

U kunt gemakkelijk op uw energierekening besparen met Entrasol infrarood vloerverwarming zonder dat u hierbij inlevert op wooncomfort. . Bij NRS kunnen wij zelfs een stapje verder gaan. Als warmte expert kunnen wij ook fungeren als uw leverancier van ThermIQ infrarood panelen. Stijlvol en een effectieve manier om directe warmte te genereren. Maar heeft u ook al van onze CLAGE doorstroomwaterverwamers gehoord? Deze waterverwarmers verwarmen enkel het doorstromende water dat u daadwerkelijk nodig heeft. Zo verspilt u niet onnodig warmte. Wenst u advies over infrarood vloerverwarming voor uw ruimte in Zaandam? Neem dan contact met ons op!

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Infrarood vloerverwarming Zaandam

Uw complete adviseur in Zaandam

Wij zijn gespecialiseerd op alle gebieden omtrent het verduurzamen van woningen en panden. Al velen hebben gekozen voor onze deskundigheid op het gebied van infrarood vloerverwarming, zonnepanelen, isolatie en nog veel meer. Van ons kunt u dan ook het volgende verwachten:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Zet ons in voor uw vloerverwarming in Zaandam!

Als leverancier van Entrasol infrarood kunnen wij ervoor zorgen dat u direct bespaart. Gemakkelijk en snel. Ook kunt u voor andere maatrgelen bij ons terecht. Kies ervoor u te laten adviseren in alle mogelijkheden, zodat wij het verduurzamen rendabel voor u kunnen maken. Bel vandaag nog voor meer informatie naar: 06-46976151of mail ons via het volgende mailadres contact@nrs-energie.nl. Entrasol infrarood verwarming in Zaandam regelen wij gemakkelijk en snel, geheel volgens uw wensen!

Persoonlijk advies of een offerte?