Zonnepanelen Hoorn

Een goede investering begint bij goed advies

Zonnepanelen worden gezien als een nuttige en rendabele investering. Uiteraard is het bijdragen aan een beter milieu ook een reden om hiervoor te kiezen. Bent u om deze redenen op zoek naar een professional in de zonne-energie in Hoorn? NRS is uw partner.

Wij helpen u een plan op te stellen zodat u het maximale uit uw dak in Hoorn haalt en zodat de investering zich ook snel terugbetaalt. Vaak is dit al mogelijk binnen een paar jaar tijd waarna u geniet van gratis energie. Aangezien er ontzettend veel mogelijkheden zijn in het soort zonnepanelen, zoals polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen van verschillende leveranciers, is het goed om hier een deskundige in mee te laten denken. Bij NRS helpen we u aan een ideaal legplan met de meest optimale materialen zoals het type zonnepanelen, de optimizers en de omvormers. Uw zonnepaneel professional in Hoorn staat voor u klaar om mee te denken in uw duurzame dak!

Zonnepanelen Hoorn

 • Maakt verduurzaming rendabel
 • Werkt samen met gecertificeerde partijen
 • Brengt altijd een bezoek op locatie
 • Koopt collectief in voor lagere prijzen
 • Geeft u een volledig uitgewerkte offerte
 • Is uw enige aanspreekpunt voor alle energiezaken

Direct op de energierekening van uw bedrijf besparen

Heeft uw bedrijfspand in Hoorn het perfecte dak voor zonnepanelen? Zowel platte als schuine daken kunnen zich perfect lenen voor grote opstellingen die een gedeelte van uw energiekosten kunnen dekken, uw pand energieneutraal kan maken of zelfs een overschot produceren dat u kunt terugleveren aan het net. Zo kunt u genieten van besparing en een snelle terugverdientijd, mits het plan goed is uitgedacht. Sinds een paar jaar kunt u ook recht hebben op overheidsfinanciering voor uw duurzame installatie. Bij toekenning van de zogenaamde SDE+ subsidiëring kunt u rekenenen op een tegemoetkoming dat vele duizenden euro’s kan schelen op jaarbasis. Bij NRS helpen we u met deze businesscase zodat u naast de standaard BTW-teruggave nog voordeliger uit bent met een SDE+ subsidie voor uw zonnepanelen in Hoorn.

Zonnepanelen Hoorn

De advieswerkzaamheden van NRS

Waar anderen ophouden gaat NRS in Hoorn verder om in het totale plaatje uw duurzaamheidsvraagstuk te kunnen beantwoorden. Het kan namelijk zijn dat andere oplossingen zoals goede isolatie, infraroodverarming of andere maatregelen erg interessant blijken naast zonnepanelen. Bij NRS kijken we naar het totale plaatje. Wij zorgen verder voor de volgende aspecten:

 • Rendabele verduurzaming
 • Gecertificeerde partijen
 • Standaard bezoek op locatie
 • Volledig uitgewerkte offerte
 • Collectieve inkoop voor de laagste prijzen
 • Alle energieadviezen onder één dak

Contacteer onze NRS-adviseur in Hoorn

Bent u op zoek naar een onafhankelijk adviseur in Hoorn met alle kennis in huis over zonne-energie? Dan kunt u rekenen op de expertise van NRS. Heeft u vragen of wilt u snel aan de slag, dan maakt u eenvoudig een afspraak via 0646976151 of contact@nrs-energie.nl. Advies over zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfspand en andere duurzame maatregelen in Hoorn vindt u bij NRS!

Persoonlijk advies of een offerte?